Derbi na Grbavici

U Želji mobilizacija uoči Zrinjskog: "Navijači i igrači da budu kao jedno"

Sport / Nogomet | 28. 04. 2016. u 11:28 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi susret 27. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu Grbavica odigrati lider na tabeli Zrinjski i četvrtoplasirani Željezničar.

Šef stručnog stožera Željezničara Edis Mulalić danas je kazao da je atmosfera među igračima dobra, nakon prošlonedjeljne pobjede u derbiju na Koševu, te da je ekipa "ponovo pokazala što može kada djeluje kao jedno".

'Izaći iz derbija kao pobjednik je sjajno za samopouzdanje i to nam je prednost. Očekuje nas težak meč protiv ekipe iz vrha. Pratili smo i skautirali Zrinjski, znamo odakle nam prijeti opasnost. Igrači koje ima Zrinjski u napadu je vrhunski. Nije slučajno što su prvi i sigurno je da su jedna od najboljih ekipa u ligi. Sve je sada na mentalnoj bazi, mi smo zalaganjem došli do ovog rezultata i nitko nam auta jednog nije dao. Pozivam navijače da i sutra budemo svi kao jedan na terenu', kazao je Mulalić.

Prvotimac Željezničara Adnan Zahirović kazao je da će igrači potruditi da ostanu na poziciji na kojoj se nalaze na ljestvici, a možda "da budu i bolji".

'Apsolvirali smo Sarajevo, a sada mislimo samo o Zrinjskom. Upravo nas je taj pristup doveo do pozicije u kojoj smo danas. Ukoliko sutra budemo 'pravi' ostvarit ćemo pozitivan rezultat', kazao je Zahirović.

Osim Brazilca Tiaga, koji se žali na bolove u nozi, ostali igrači Željezničara su zdravi i spremni za derbi.

Kopirati
Drag cursor here to close