Petorica uhićenih

U sukobu policije i ''Manijaka'' ozlijeđena dva policajca i tri navijača

Vijesti / Crna Kronika | 16. 04. 2017. u 09:16 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupina navijača se tijekom subotnjem "vječitog derbija", utakmice između FK Željezničar i FK Sarajevo, u subotu u 19.20 sati, sukobila s policijom. Lakše ozljede zadobila su dva pripadnika policije i tri navijača. Uhićeno je pet navijača Željezničara.

Prema izvještaju Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo, 15. travnja u 19.20 sati policijski službenici Druge PU Novo Sarajevo, uhitili su pet osoba, M.A.(1983), P.I. (1996), M.E. (1997.), K.A. (1984) i P. E. (1978.) svi iz Sarajeva, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

Imenovani su kao skupina navijača FK Željezničar, u Hercegovačkoj ulici b.b., općina Novo Sarajevo, fizički napali policijske službenike MUP-a ŽS, dok su osiguravali nogometnu utakmici, koja se odigravala na stadionu Grbavica, između Željezničara i Sarajeva.

Tom prilikom policijski službenici MUP-a ŽS I. H. i M.H. zadobili su lakše ozljede kao i navijači M.A, M.E. i K.A.

Uhićeni su predani u Odsjek za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close