sportska natjecanja

Turnirom u šahu, tavli i stolnom tenisu započeli 'Dani sporta Karlovačko'

Sport / Flash | 15. 05. 2016. u 06:22 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U duhu tradicije, sportska natjecanja ovogodišnjih Dana Sporta Karlovačko započela su natjecanjima u šahu ,tavli i stolnom tenisu. Turniri su opravdano privukli velik broj studenata sa zavidnim vještinama u sportovima čiju kvalitetu potvrđuju sjajno odigrani mečevi.

Među 16 prijavljenih igrača u tavli,najbolji se opravdano pokazao Ivan Puljić zauzevši prvo mjesto i vrijednu nagradu.

Natjecanje u šahu pokazalo se najkvalitetnijim do sada, u kojoj je ime pobjednika bilo neizvjesno do samoga kraja. Među 14 prijavljenih šahista ,prvo mjesto osvojio je Filip Galić,drugo Zdravko Radeljić-Jakić,a treći je bio Ante Šaravanja.

U stolnom tenisu konačan poredak glasi:
1.Nikola Jurić (FZS)
2.Toni Vranjić (GF)
3.Blago Brkić (FPMOZ)

„Dani sporta Karlovačko“ idući tjedan započinju odigravanjem teniskog turnira „Babolat open 2016.“. Tenis će se igrati u obje konkurencije na terenima Teniskog kluba Mostar. Sukladno velikoj zainteresiranosti studenata za natjecanje u ovom sportu, za najbolje igrače osigurane su i vrijedne novčane nagrade ; 200,100 i 50 KM. Za studentice nagrade su Babolat poklon bonovi u vrijednosti 100, 50 i 25KM.

Studentski zbor Sveučilišta ovim putem zahvaljuje partnerima natjecanja, Šahovskom savezu Herceg-Bosne i Tavla savezu BiH koji su donirali vrijednu sportsku opremu i odvojili vrijeme kvalitetno sudeći sve mečeve turnira. Zahvaljujući pomoći partnera, turniri su vjerujemo, svojom kvalitetom opravdali očekivanja svih sudionika.

Sve ostale informacije bit će dostupne na www.studentskizbor.ba i facebook stranicama: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close