Potpis na plišanog medu

Torres: Sjećam se autograma danog maloj bh. djevojčici

Sport / Nogomet | 13. 10. 2012. u 15:49 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Youtubeu se pojavio snimak u kojem španjolski reprezentativac i napadač Chelseaja, Fernando Torres, govori o najčudnijim mjestima na kojima je davao autograme.

Novinarka klupske televizije u jednom intervju upitala je Torresa za najčudnija mjesta na kojima je dijelio autograme. Napadač Chelseaja nije mnogo razmišljao i rekao je da se često sjeća Bosne i Hercegovine i djevojčice kojoj  se potpisao na malo plišanog medvjedića.

"Bilo je mnogo čudnih mjesta na kojima sam davao autograme, no uvijek se sjetim kada sam s nacionalnim timom gostovao u Bosni i Hercegovini. Na ulici smo davali autograme, bilo je tu par ljudi koji su tražili novce za humanitarne svrhe. Nudili su svakakve igračke",  istakao je Torres.

"Jedna mala djevojčica koja nije imala roditelje pokušavala je skupiti novce jer je živjela u mjestu u kome žive djeca bez roditeljskog staranja. Ona je imala samo jednu igračku, malog plišanog medvjeda i zamolila me da se potpišem na njega. Bio je to veliki šok za mene. Naravno, pomogli smo toj organizaciji i dalje smo u kontaktu s njima i šaljemo im poklone", dodao je Torres.

 

Kopirati
Drag cursor here to close