BH Zvijer

Tomislav Spahović otkazao borbu zbog ozljede, ali dobio nove sponzore

Sport / Flash | 22. 05. 2015. u 15:08 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog problema s koljenom, Tomislav Spahović, uspješni bh. sportaš i zvijezda MMA, otkazao je svoj nastup u bugarskoj metropoli Sofiji na FFC-u 19. Tako je dvoboj protiv Nijemca Nicolaija Salchowa propao već drugi put. Podsjećamo, prvi put je Salchow otkazao meč u Sarajevu (FFC 7), a sada je "BH Zvijer" morao odustati zbog ozljede.

''Dva tjedna pred samu borbu u Bugarskoj desila se povreda lijevog koljena, koje sam već ranije povrijedio na FFC-u u Ljubljani. Nažalost ponovila se ozljeda, ali hvala Bogu ne toliko teška kao što je bila na samom meču u Sloveniji. Naime, nisu se pokidali ligamenti već je došlo do njihovog istegnuća i vrlo brzo ću se potpuno oporaviti. Nastavljam sa fizičkim treninzima ali ne smijem raditi rotacijske pokrete niti pokrete koji bi mogli nanijeti još veću štetu na koljenu'', kaže Tomislav Spahović.

Kako ističe MMA zvijezda iz BiH. vrlo brzo vratit će se borbama, a prva bi trebala biti već krajem lipnja.

''Do kraja godine imat ću četiri borbe, a bit će pobjeda, samo da me zdravlje posluži i zaobiđu me ozljede. Naravno, u tome će mi puno pomoći činjenica da sam potpisao ugovor s firmom „Medimpex“, nakon čega sam postao zaštitno lice francuske tvrtke „Arkopharma Laboratiries“, čiji su oni zastupnik u BiH. Sigurno da ću sada lakše trenirati i fokusirati se na same treninge i mečeve. Ovo je samo početak sigurno dobre suradnje i vjerujem da će me oni pratiti kroz moju karijeru'', kaže Tomislav.

Spahović je nedavno potpisao ugovor s „American Top Teamom“, jednim od najjačih trening kampova na svijetu.

''Čast mi je da sam dio njihovog tima. Oni su prije 20-tak dana otvorili sjedište za Europu u Zagrebu. Tamo sam odradio nekoliko treninga i odmah sam se svidio treneru Conanu Silveiri, koji je prepoznao u meni veliki potencijal i pozvao me u kamp u Miamiju, gdje idem već u srpnju'', zaključuje Spahović.

Kopirati
Drag cursor here to close