Transferi

Tevez u Boca Juniorsima, Jackson Martinez u Atleticu, Barbarić u Sarajevu

Sport / Flash | 27. 06. 2015. u 13:11 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinski napadač Carlos Tevez (31) vratio se u domovinu, napustio je Juventus te je i službeno postao igrač Boca Juniorsa, kluba u kojem je počeo karijeru.

Vrijednost transfera je pet milijuna eura, a Boca Juniorsi su vijest o povratku Teveza objavili u subotu na svom Twitteru profilu.

Tevez je prošao omladinsku školu Boce, a prvotimac je postao 2001. U tri godine sa Bocom je osvojio Libertadores kup te Interkontinentalni kup. Potom je igrao u brazilskom Corinthiansu, West Hamu, Manchester Unitedu, Manchester Cityju, a posljednje dvije godine u Juventusu.

--

Kolumbijski napadač Jackson Martinez (28) potvrdio je u subotu da će karijeru nastaviti u Atletico Madridu, s kojim bi trebao potpisati ugovor na četiri godine.

Martinez je igrao za Porto od 2012. godine, a Atletico će za njega platiti odštetu od 35 milijuna eura. Prošle sezone bio je najbolji strijelac portugalskog prvenstva sa 21 golom, a još 11 je postigao u ostalim natjecanjima.

--

FK Sarajevo potpisao je dvogodišbnji ugovor sa dvadesetšestogodišnjim Tomislavom Barbarićem, koji će pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji prvaka BiH.

Barbarić u Sarajevo dolazi iz hrvatskog prvoligaša Splita, a jutros je stigao je u prostorije FK Sarajevo i potpisao ugovor.

"Drago mi je što sam došao u klub kakav je Sarajevo. Radujem se treninzima i utakmicama. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u klubu u nadolazećem razdoblju", rekao je Barbarić.

"Veselim se utakmicama pred navijačima, koji prave jednu sjajnu i pravu atmosferu", dodao je.

Barbarić je u karijeri nastupao za Dinamo, Lokomotivu, Istru, Sturm i Split, a u različitim reprezentativnim selekcijama Hrvatske sakupio je 22 nastupa.

Kopirati
Drag cursor here to close