fight club u mejdanu

Teletović: Musa je na mene krenuo, žao mi je zbog reakcije

Sport / Košarka | 11. 09. 2016. u 11:57 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Džanan Musa je najavio da će se na obračun s Mirzom Teletovićem službeno osvrnuti kad završe kvalifikacije za Eurobasket 2017., no njegov ga je 'sparing partner' iz Mejdana preduhitrio. 

Teletović je na današnjoj konferenciji za novinare iznio svoje viđenje incidentne situacije sa završnice susreta s Rusijom kojeg je BiH izgubila 67:78.

“Ostale su dvije minute do kraja i osam poena razlike, mogli smo to stići. Pokušao sam smiriti strasti jer je postojala šansa da dobijemo utakmicu. Prišao sam Džananu i rekao mu da je sve OK i da se treba smiriti. On je u tom nekom žaru izrekao neke psovke i uvrede”, rekao je Teletović pa pojasnio. 

“Ja to razumijem. Musa je na mene krenuo, a ja nisam želio ništa uraditi, samo sam ga htio smiriti. Žao mi je što sam odreagirao tako. Sada kad razmišljam hladne glave, teško je kada se netko tko ima 17 godina pokušava fizički obračunati s vama. Imao sam i ja takvih propusta kad sam bio mlad, ali sam se uvijek izvinuo, uvijek priznam kada progriješim.” 

Zanimljivo da je izbornik Mulaomerović duel s Rusima najavio ističući da “oni nemaju Teletovića”, no breme očekivanja čini se da je ipak bilo preteško..., mada Mirza situaciju drukčije vidi. 

“Za jučerašnji poraz nitko ne mora ništa pričati, ja preuzimam krivicu. Zato sam postao ovakav košarkaš jer sam uvijek u sebi vidio najveću krivicu”, istaknuo je, a nije se usput zaboravio spomenuti ni Saveza.

“Ja nisam nikada nisam bježao od odgovornosti. KS BIH nije posložio reprezentaciju kako treba i mora se krenuti od korijena problema. Trenerski staf nije odradio stvari kako treba. Ako nemam podršku trenera i Saveza, što ja mogu uraditi da igrači respektiraju bilo koju odluku, tu treba postojati neka harmonija”. 

Kopirati
Drag cursor here to close