Izvanredna sjednica

Sušić ostaje izbornik: "Nije me nitko bojkotirao"

Sport / Nogomet | 19. 09. 2014. u 17:09 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvanredna sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je završena, a kako SportSport.ba saznaje, Safet Sušić će ostati na mjestu izbornika.

Iako je bilo članova Izvršnog odbora koji nisu za Sušićev ostanak, na kraju mu se ukazalo povjerenje da do kraja kvalifikacija vodi reprezentaciju.

“Pričali smo o situaciji u reprezentaciji i došli smo do zaključka da smo loše otvorili ove kvalifikacije. Međutim, još uvijek ništa nije izgubljeno. Ostalo je još 27 bodova u igri a mislim da bi nama bilo dovoljno i 17-18 da izborimo Europsko prvenstvo. Moramo zaboraviti Cipar, okrenuti se sljedećim izazovima i dobro se pripremiti za njih kako bismo nadoknadili izgubljeno u prvoj utakmici", kazao je Safet Sušić poslije dugotrajne sjednice te se osvrnuo na navodne priče o tome da ga pojedini igrači bojkotiraju.

"Od 22 igrača koji su bili u reprezentaciji, njih osamnaest ili devetnaest je počelo kod mene. Trojica koja nisu su Džeko, Ibišević i Salihović. Zaista mislite da bi neko od njih mene mogao bojkotirati? Nije korektno prema tim igračima ni pričati o tome jer ja danas-sutra mogu raditi kao trener u drugom klubu, ili nekoj drugoj reprezentaciji a njima ostaje da bez ikakvog motiva završe kvalifikacije do kraja. Siguran sam da nije bilo nikakvog bojkota".

Kopirati
Drag cursor here to close