Kobni penal

Sudac u Republici Srpskoj jedva izvukao živu glavu

Sport / Nogomet | 24. 10. 2016. u 08:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suci u BiH često su izvrgnuti nasilju, a novi incident zabilježen je u Kostajnici kod Doboja, gdje je izvjesni djeljitelj pravde Marinko Cvjetković jedva izvukao živu glavu.

Na utakmici Regionalne lige FSRS Centar između Naših krila i Rudanke dosudio je jedanaesterac za domaće, što je izazvalo ne samo buru negodovanja gostiju, nego i i žestok fizički napad.

Teška kontuzija glave, polomljeni zubi, hematomi po cijelom tijelu epilog su 'negodovanja' gostiju...

"Poslije dosuđenog kaznenog udarca golman gostiju je priznao da je napravio prekršaj, međutim, opkoljavaju me igrači Rudanke. Dobrica Jović me udara glavom u predjelu lica, odnosno usta, jednom pa drugi put. Pao sam kao pokošen, uspio sam nekako ustati sav krvav. Psovke i vrijeđanje paraju nebo. U tom trenutku spašavaju me redari, pubika, domaći igrači", izjavio je Cvjetković za banjalučku Pravdu.

"Kada sam pomislio da se koliko-toliko smirila situacija, rekao sam da je to kraj, nema nastavka. U tom trenutku prema meni šprinta Goran Todorović, prvotimac Rudanke, uspio sam se izmaknuti na prvi udarac, ali me ruši nogama. U padu volejom me u glavu dočekuje Jović. Sijevaju udarci na sve strane, glava, stomak, ruke, noge, gubim svijest."

"Siguran sam da ovo nitko nikada nije doživio na terenima u Republici Srpskoj. Mene su sekunde dijelile od smrti. I dalje ne mogu vjerovati što se dogodilo", zaključio je Cvjetković.

 

Kopirati
Drag cursor here to close