Široki Brijeg - Travnik

Sporne situacije s Pecare: Što (ni)je (pre)sudio Mirza Tičić?

Sport / Nogomet | 23. 11. 2015. u 15:39 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg i Travnik su na Pecari u sklopu 16. kola Premijer lige BiH odigrali 2:2. U klubu s Pecare su priznali da njihova momčad nije odigrala na razini utakmicu, no svakako se nakon ove utakmice ''vuku repovi'' oko suđenja Mirze Tičića iz Sarajeva.

Klub s Pecare se ovim povodom obratio javnosti priopćenjem u sklopu kojeg su poslali video materijal sa spornim situacijama. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

''Čim Široki Brijeg zasjedne na prvo mjesto, počnu se "igrati igre"! Nemoguće je oteti se ovakvom dojmu nakon svega viđenog na utakmici 16. kola Široki Brijeg - Travnik, odnosno lakrdiji od Tičićeva suđenja, pri čemu je naš klub, po tko zna koji puta već ove sezone, grubo oštećen.

Istina je da nismo dobro igrali, da Široki Brijeg protiv Travnika nije bio na razini kakvoj treba biti jesenski prvak, ali želimo skrenuti pozornost javnosti da je, blago rečeno, čudno kako se nakon sudačkih previda na utakmici Borac - Široki Brijeg žurno saziva izvanredna sjednica organa Saveza, a na ovo subotnje na Pecari svi se u Savezu prave "gluhi i slijepi". Kao i na BHT-u, gdje su u izvješću s utakmice ponovno "slučajno" preskočili zabilježiti jako važne detalje.

Pogledajte, međutim, što je zabilježila kamera klupske televizije NK Široki Brijeg pa prosudite sami što sve (ni)je sudio Tičić u situacijama kada Kouadio u dva navrata namjerno udara na tlu Sesara bez lopte na samo tri-četiri metra daleko od suca, zatim kada Nurković istrčava i šakama doslovce nokautira Krstanovića u kaznenom prostoru Travnika, a onda i kada djelitelj (ne)pravde sudi (prvi) kazneni udarac za goste nakon što lopta pogađa Brekala, a onda i drugi kada Bralić izbija loptu, a njega zatim udara protivnički igrač.''

Kopirati
Drag cursor here to close