Stigla potvrda

Službeno potvrđeno: Rukometna reprezentacija BiH u Mostaru na pripremama za SP 2015.

Sport / Rukomet | 19. 09. 2014. u 13:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je Bljesak.info već pisao, rukometna reprezentacija BiH je izrazila nadu da će doći u Mostar kako bi proveli dio priprema za svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru 2015. godine.

Prije nekoliko dana u Sportskom savezu Mostara održan je sastanak direktora seniorske rukometne reprezentacije BiH Mirze Muzurovića i predsjednika Sportskog saveza Hasana Šišića.

Muzurović je tada istaknuo 'da mu je želja već odavno da reprezentacija posjeti Mostar, ali kratak rok za pripreme jednostavno do sada to nije dozvoljavao, te je ovo jedinstvena prilika da naši najbolji rukometaši posjete Mostar i ujedno urade dio priprema.

U petak 19. rujna stigla je i potvrda iz Rukometnog saveza BiH gdje se ističe da će naša reprezentacija u Mostaru obaviti dio priprema pred nastup u Kataru 2015.

U pismu se ističe: "Reprezentacija BiH bi najvjerojatnije u Mostaru boravila od 2. do 9. siječnja 2015. godine. Konačnu potvrdu termina boravka u Mostaru će biti priopćena najkasnije do 10. studenog ove godine nakon usuglašavanja plana priprema sa izbornikom rezprezentacije Draganom Markovićem", navedeno je u pismu.

Uz izražavanje zahvala na gostoprimstvu i spremnosti da Mostar ugosti rukometnu reprezentaciju BiH u pismu se dodaje: "Uvjereni smo da će Mostar biti izvrstan domaćin najboljim bosanskohercegovačkim rukometašima u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu - Katar 2015. godine".

Kopirati
Drag cursor here to close