28.000 KM

Sloboda zbog duga neće igrati protiv Željezničara

Sport / Nogomet | 24. 04. 2017. u 17:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema odluci Disciplinskog povjerenstva Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Sloboda je do ponedjeljka, 24. travnja, bila dužna isplatiti svom bivšem vrataru Denisu Mujkiću 28.000 KM, shodno odredbama točke 2. Sporazuma o isplati duga od 13. listopada 2015. godine.

Predsjednik Slobode Senad Mujkanovićć izjavio je da dug nije niti će biti plaćen. Kako sada stvari stoje, Sloboda neće igrati susret šestog kola Lige za prvaka protiv Željezničara koji je na rasporedu 28. travnja na Tušnju.

''Nogometni savez BiH glumi utjerivača dugova, a mi ne želimo da nas netko ucjenjuje. Savez jednostavno ne smije tako djelovati. Oni ne rade transparentno s klubovima i odluke donose sami bez znanja klubova, a mi ne želimo takav odnos. Ako ne odigramo sljedeću utakmicu, nećemo igrati ni sljedeće, pa ćemo vidjeti čemu sve ovo vodi i hoće li do kraja sve biti regularno. Vidjet ćemo što će se dalje događati", rezulat je predsjednik Slobode Mukanović. 

Prema pravilniku Saveza, klub koji ne odigra dvije utakmice automatski ispada u niži rang natjecanja. No, u istim situacijama svojevremeno su se nalazili Zvijezda iz Gradačca te Borac iz Banja Luke koji su svoje utakmice normalno igrali bez ikakvih sankcija.

Kopirati
Drag cursor here to close