Studenti ogorčeni

SKK Student razmišlja o istupanju iz KS-a Herceg Bosne

Sport / Košarka | 19. 12. 2014. u 11:57 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ove sezone košarkaški kup BiH igra se po novom formatu. Na završnom turniru četiri momčadi već je branitelj naslova Široki, a tri ostala sudionika dat će svaki od tri košarkaška saveza koji funkcioniraju pod okriljem KS-a BiH.

U kupu Herceg Bosne do finala su došli Zrinjski i Grude. Mostarci su u polufinalu svladali Busovaču 89:54, a Grude mostarski Student 82:71.

Ipak, u redovima Studenta ogorčeni su događanjima s ove utakmice, prije svega suđenjem Ivana Miličevića. Ovaj sudac im je na utakmici u Grudama dodijelio čak četiri tehničke greške i to u roku 15 minuta!

IZ SKK Studenta poručili su kako se Miličević “iživljavao” nad njihovim igračima, uglavnom studentima s mostarskog sveučilišta koji su “u nevjerici promatrali njegove čudne odluke”.

Student u čitavoj sezoni nije dobio niti jednu tehničku grešku, no Miličević im je dosudio čak četiri u jednoj utakmici i to u samo 15 minuta.

Iz ovog kluba izaći će u javnost s priopćenjem, no neslužbeno doznajemo da razmišljaju istupiti iz natjecanja koje organizira Košarkaški savez Herceg Bosne te priključiti se KS-u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close