Kolektivna ostavka

Sarajevska Bosna ostala bez kompletnog vodstva

Sport / Košarka | 20. 03. 2014. u 14:52 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Košarkaškog kluba Bosna u cilju riješavanja nagomilanih problema, stvaranja uvjeta za završetak natjecateljske sezone, te objektivnog informiranja javnosti, na redovnoj sjednici potvrdio je ranije donesenu odluke o podnošenju kolektivne ostavke svih članova UO kluba, te ostavke direktora kluba i stavljanje mandata na raspolaganje Skupštini kluba.

Cijeneći sveukupnu situaciju, u i oko kluba te potrebne hitne aktivnosti, OU je zakazao održavanje redovne skupštine kluba za 10. travanj.

"Upravni odbor izražava zahvalnost igračima prvog tima koji su se izdigli iznad trenutnog stanja u klubu i u drugi plan stavili sve probleme sa kojima se susreću, te svojim zalaganjem i požvrtvovanjem uspjeli ostvariti pobjede nad direktnim rivalima u cilju osiguranja daljnjeg natjecanja u elitnoj ligi BiH.

U interesu normalizacije stanja u klubu, Stručni stožer treba nastaviti s radom do završetka prvenstva", priopćio je OU KK Bosna.

U cilju stvaranja povoljnijeg ambijenta, kako ekipi tako i igračima, na putu ka ostvarenju pozitivnih rezultata u naredna dva prvenstvena kola, UO traži od svih članova kluba da se suzdrže od bilo kakvih neodgovornih izjava i stvaranja konfuzije i nezdrave atmosfere koja može dodatno usložiti probleme kluba sa kojima se susreće.

Inače, do kraja prvenstva ostala su još samo dva kola, a Bosna je zahvaljujući kontroverznoj pobjedi u Posušju blizu ostanka u ligi.

Kopirati
Drag cursor here to close