Liječnički karton

Ronaldu upitna i karijera?

Sport / Flash | 04. 05. 2016. u 14:45 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalac Cristiano Ronaldo još uvijek se nije do kraja oporavio do ozljede mišića, ali prema posljednjim najavama trebao bi biti u sastavu za večerašnji ogled protiv Manchester Cityja u uzvrtanoj utakmici polufinala Lige prvaka na Bernabeu.

Ipak, da sve ne bude bajno za 'kraljeve' pobrinuo se poznati liječnik Mikel Sanchez koji je zadužen za zdravstveni karton jednog od najboljih nogometaša na svijetu i prvo ime Real Madrida.

Osim o Ronaldu, Snachez se brine i o španjolskom tenisaču Rafaelu Nadalu.

Sanchez je nedavno obavio pregled Ronalda, a ono što je imao za vidjeti definitivno se neće svidjeti Perezu i društvu iz lože stadiona u Madridu.

Naime, liječnik je preporučio Cristianu da odgodi povratak na teren i da ne igra susret protiv Cityja s obzirom da je itenzitet puno veći nego na trenizima te je samim time i mogućnost ozljede puno veća.

Sanchez tvrdi kako postoji iznimno velik rizik od ponovne ozljede koji bi u nekom slučaju čak i mogao ugroziti karijeru Portugalca, ali odluka je na Ronaldu.

Također valja napomenuti kako Sanchez nije jedini stručnjak koji je savjetovao Ronaldu da propusti uzvrat Lige prvaka. Slično mu je savjetovao i Jose Noronha, specijalist koji je svojedobno operirao Pepea i Radamela Falcaa.

Kopirati
Drag cursor here to close