pogba, imaš mahanje

Real za Kyliana Mbappea ponudio nevjerojatnih 135 milijuna eura?

Sport / Flash | 05. 06. 2017. u 22:18 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prije koji dan ispisao povijest postavši prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka, Real Madrid i dalje nastoji poboljšati momčad kvalitetnim mladim igračima.

Kako je javio radio Monte Carlo, Real je spreman poboljšati ponudu za francuskog napadača Kyliana Mbappea na 135 milijuna eura.

Bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa , veći od onog što je Manchester United platio za usluge Paula Pogbe u ljeto 2016. Doduše, bila je to i posljednja od dvije ponude koje je Real već poslao Monacu za Mbappea. Ona zadnja od 115 milijuna eura brzo je odbijena.

Taj transfer ostavio bi Mbappea u Monacu i sljedeću sezonu, s obzirom da nema zagarantirano mjesto u prvih 11 Reala. Međutim, Monaco će Mbappeu ponuditi novi i poboljšani ugovor, koji bi trajao do 2020. godine. Cilj je, naravno, uvjeriti ovog nesvakidašnjeg talenta kako je osvajanje Ligue 1 i polufinale Lige prvaka u ovoj sezoni tek početak velikih uspjeha koji slijede s klubom iz kneževine.

Ljudi koji su bliski mladom igraču tvrde kako ima ''dobru glavu na svojim ramenima'' i da će biti zvijezda u ambicioznom projektu Monaca. No, to neće biti lako, jer dosad su već tri vrhunska kluba pokazala ozbiljan interes za 18-godišnjeg Francuza, koji je u protekloj sezoni zabio 26 golova u svim natjecanjima. I oni nisu jedini.

Osim Reala, u vezu s Mbappeom dovode se i ManUtd, Arsenal, Chelsea te Juventus. Među njima najkonkretniji je bio dosad Arsenal, ali i porasle su špekulacije oko njegovog prelaska u redove talijanskog prvaka.

Rekordnih 135 milijuna eura za raljevski klub ne bi predstavljalo veliki problem, a posebice ukoliko prodajom Jamesa Rodrígueza zarade željenih 70 milijuna. Navodno su za Kolumbijca zainteresirani Manchester United, Inter i PSG.

Kopirati
Drag cursor here to close