Dolasci i odlasci

Prometno na Old Traffordu

Sport / Flash | 31. 08. 2015. u 19:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anthony Martial, potvrđeno je, prelazi u Manchester United. Mladi francuski igrač odlazi na otok uz odštetu od čak 50 milijuna eura Monacu, njegovom prijašnjem klubu.

Talentirani 19-godišnji napadač tako je ušao u povijest nogometa. Jer rekordna je to suma, najveća u povijesti za nekog - tinejdžera. Treća ukupno za nekog igrača mlađeg od 21 godine.


Igrač je to koji je u prošloj sezoni odigrao ukupno 35 utakmica, u njih 19 je startao, a zabio je devet golova i upisao je još tri asistencije. Preciznost dodavanja iznosila mu je 71.6%.

Francuz je šesto pojačanje za United u prijelaznom roku, ranije su već potpisali Memphis Depay, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Sergio Romero i Matteo Darmian.

Old Trafford su danas napustili Javier Hernandez, koji je potpisao ugovor do 2018. godine s Bayer Leverkusenom, dok Adnan Januzaj ide na jednogodišnju posudbu u Borussiju Dortmund.


Real je, tvrdi Marca, okončao najdulju transfer-sagu ovog ljeta i doveo vratara Davida de Geu koji toliko želi i koji ništa manje žudi vratiti se iz Manchestera u Madrid, ali sada u Real, a ne Atletico, iz kojeg je prije četiri godine otišao u United za 25 milijuna eura.

Follow the final moments of this summer's deadline day for much of Europe!

Posted by Goal.com on Monday, 31 August 2015
Kopirati
Drag cursor here to close