Blagdanski turnir

Poznati prvi četvrtfinalisti malonogometnog turnira u Čapljini

Sport / Flash | 22. 12. 2014. u 22:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon večeras odigranih utakmica poznati su prvi četvrtfinalisti malonogometnog božićno-novogodišnjeg turnira Čapljina 2014, kojeg organizira Sportski savez općine Čapljina.

U prvim susretu večeri ekipa ''Vojarna Božan Šimović'' sa visokih 9:4 svladala je ekipu ''Autoprevoz Sizen Mostar'' i tako izborila put u četvrtfinale turnira.

Odlična utakmica obilovala je mnoštvom golova, a za pobjedničku ekipu zabili su Stanislav Grahovac (4), Robert Zelenika (2), Ivan Kvesić (1), Marko Petrović (1) i Amir Zukić (1), dok su za Mostarce golove dali Ivan Drežnjak (2), Josip Božić (1) i Deni Vlaho (1).

Druga utakmica rezultatski je bila puno napetija, a na kraju je ekipa ''Fast Food Garfield'' Čapljina sa tijesnih 3:2 slavila nad ekipom ''Odiseja 97 Čitluk'' i tako se plasirala u četvrtfinale turnira.

Golove za Garfield postigli su Dule Martinac (2) i Vlaho Zadro (1), dok su za Odiseju zabili Marko Bencun (1) i Kristijan Ćavar (1).

Turnir se nastavlja sutra, također odigravanjem dviju utakmica - U 18.00 sati igraju ''Automehaničarska radnja Faura Stolac'' i MNK ''Tići'' Široki Brijeg, dok će u 19.00 sati snage odmjeriti ''Ama Gal Gorica Grude'' i ''Caffe Fontana Čapljina''.

Kopirati
Drag cursor here to close