rođeni na pauzi

Pobjeda nad Sarajevom popravila raspoloženje, ali "ostao gorak okus nakon Zrinjskog"

Sport / Nogomet | 24. 03. 2015. u 14:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako samo jedan rezultat može iz temelja promijeniti raspoloženje u nogometnom klubu najbolje pokazuje primjer Veleža. Nakon poraza od Zrinjskog u Kupu u tom klubu vladala je opća depresija, padale su ostavke, govorilo o kaznama…

Ipak, samo tri dana kasnije u Vrapčićima je palo favorizirano Sarajevo (2:0) i odmah je drugačija atmosfera. Priznaje to i sportski direktor Admir Velagić, dodavši kako se onaj poraz od Zrinjskog još uvijek ne može tek tako preboljeti.

“Istina da je sve danas puno ljepše nego u petak prije utakmice. Momci su odigrali hrabro u subotu, pobijedili jako i favorizirano Sarajevo. Naravno da je uvijek sve bolje kada se pobijedi, ali ostaje onaj gorak okus, jer nas je sve jako pogodio poraz od Zrinjskog i ispadanje iz Kupa”, kaže nam Velagić.

Pobjeda protiv Sarajeva Veležu ne donosi ništa posebno u rezultatskom smislu, ali bilo je to svojevrsno iskupljenje igrača pred navijačima.

“Drago nam je svima što su nas u subotu navijači nosili do pobjede i što su prepoznali da naši igrači znaju igrati, da nisu zalutali u Velež. Mi u Premier ligi više ne možemo napraviti ništa, svjesni smo toga, ali ćemo odraditi sezonu pošteno, kako priliči našoj reputaciji”, dodaje Velagić.

Velež je i dalje bez prvog trenera. Protiv Sarajeva su momčad vodili Adnan Dizdarević i Avdo Kalajdžić koji su se pokazali kao dobar tandem. Kalajdžić je “snimao” situaciju, a Dizdarević donosio odluke na terenu. S obzirom da Velež do kraja nema rezultatskih ambicija, možda će uprava odlučiti da to rade do kraja sezone.

“Nije ni to isključeno. No, vidjet ćemo. Pred nama je prvenstvena pauza i u ova dva tjedna riješit ćemo to pitanje. Nude nam se neki treneri, trebamo s njima tek porazgovarati. Do sljedeće utakmice i Travnika ćemo imati to riješeno”, zaključio je Admir Velagić.

Kopirati
Drag cursor here to close