Red Bull Paper Wings

Papirnati avioni lete i u Mostaru

Sport / Flash | 25. 02. 2015. u 13:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kvalifikacije za 4. izdanje Red Bull Paper Wings počinju, kako bi se otkrilo tko ima ono što je potrebno za ulazak među najbolje na svijetu i tko će dospjeti do svjetskog finala u Hangaru-7 i natjecati se između najspektakularnijih letjelica na svijetu koje su tamo izložene.

Bosna i Hercegovina traži svoje najbolje pilote kroz kvalifikacije koje počinju u Tuzli u četvrtak 26. veljače 2015. godine. Preko 80 samoukih pilota se prijavilo da u Univerzitetskoj dvorani u 13 sati pokažu svoje aviatičarske talente na papirnatim avionima.

Žiri sačinjen od uglednih članova Aero kluba Tuzla i studentskih udruženja neće imati lagan zadatak da ocjeni i proglasi pobjednike u kategoriji akrobatski let, dok će kategorije najveća distanca i najduži let ovisiti od broja metara i sekundi u zraku.

Pobjednici u Tuzli sudjeluju u bh. finalu i bore se za titulu najboljeg bh. pilota i put u Salzburg na svjetsko prvenstvo.

Voditelj programa je glumac Hazim Mujčinović, a ulaz za gledatelje je besplatan i bit će otvoren do 12 sati. nakon Tuzle kvalifikacije se nastavljaju u Banja Luci (4. ožujka), Bihaću (11. ožujka), Mostaru (18. ožujka) i Sarajevu (21. ožujka).

Kopirati
Drag cursor here to close