Birokracija

Osim: Zukanović je itekako mogao pomoći Sušiću

Sport / Nogomet | 01. 06. 2014. u 13:27 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivica Osim u razgovoru za agenciju Patria osvrnuo se na slučaj Ervina Zukanovića, koji neće nastupati s reprezentacijom u Brazilu zbog istupa u medijima kojima je naljutio Nogometni savez, a nakon čega je Sušić odlučio da ga neće voditi u Brazil.

Zukanović nije dobio na vrijeme američku vizu za prijateljske utakmice i krivnju za to prebacio je na Nogometni savez BiH.

“Ma dobro, to je normalna reakcija od jednog ljutog momka koji je karakter. I dobro je da ima karakter. Dečka je to sigurno zaboljelo dobro. Treba ga shvatiti. On čitav život igra da bi došao dovde, i kada je došao do vode, neko mu se ne da napiti. I sve zbog neke birokracije”, kaže Osim.

Za njega je Zukanović jedan od ponajboljih igrača, koji izborniku daje više rješenja. Uz to je, kaže Osim, odgovoran, iskusan, igra u odgovornoj ligi, a u Brazilu je mogao biti rješenje za zadnjeg veznog i na lijevoj strani reprezentacije.

“Ovo što se njemu desilo sigurno je tragedija, ljudska. Neka se pitaju, brate, svi kako bi se oni ponašali da su to doživjeli što je doživio Zukanović”, kaže Osim za Novinsku agenciju Patria.

Kopirati
Drag cursor here to close