Danke, Jürgen

Oproštaj navijača Borussije od Jürgena Kloppa

Sport / Flash | 23. 05. 2015. u 20:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznato je da Jürgen Klopp na kraju sezone odlazi iz Borussije Dortmund, a navijači su se od obožavanog trenera oprostili spektakularnom koreografijom.

Iako je posljednjih godina bilježio velike uspjehe na klupi Borussije Dortmund, Kloppu ove godine nisu 'cvjetale ruže'. Brojne ozljede, a neki bi rekli i pročitana igra njegove momčadi, učinile su da klub iz Dortmunda nije ostvario zacrtane ciljeve.

No navijači nisu zaboravili što je sve Klopp učinio posljednjih godina za njihov klub pa su se, njih 82.000, na utakmici posljednjeg prvenstvenog kola oprostili od njega spektakularnom koreografijom.

BVB je pobijedio Werder 3:2 i nakon svih muka ipak osigurao mjesto u Europskoj ligi sljedeće sezone. Ovisno o rezultatu u finalu Kupa protiv Wolfsburga, ići će u grupnu fazu ili u treće pretkolo.

- Ova se utakmica slaže s našom sezonom, i danas je moralo biti uzbudljivo. Zasluženo smo pobijedili - rekao je Klopp nakon utakmice i dodao:

- Uvijek sam htio otići na uobičajen način. Počašćen sam na ovakvom oproštaju. Volio bih jednom doći na ovaj stadion i pogledati utakmicu u miru.

Kopirati
Drag cursor here to close