afirmacija biciklizma

Održano 1.kolo "SPARK Herzegovina" MTB Lige 2015.

Sport / Ostali sportovi | 30. 08. 2015. u 14:02 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji BK Mostar i Sportskog Saveza Grada Mostara ovaj vikend je održana 'SPARK Herzegovina' MTB Liga na kojoj je sudjelovalo 50 natjecatelja svih dobnih uzrasta koji su na Gorance stigli iz svih dijelova Hercegovine, uz podršku biciklista iz Metkovića.

''Posebno smo sretni i uzbuđeni što je naša dugoočekivana Liga startala. Napomenimo, utrke lige se organiziraju radi afirmacije biciklizma, radom s mlađim dobnim skupinama i okretanju istih prema biciklizmu kao sportu, no ne zaboravimo i bolje upoznavanje, i druženje svih sudionika lige'', istaknuo je Toni Zorić, predsjednik BK Mostar.

''Mi smo izuzetno zadovoljni odzivom, euforija je na nivou, već se među vozačima osjeti onaj natjecateljski duh i svi željno očekuju iduće kolo koje će se održati u Drinovcima. Utrke Lige su iz godine u godinu jače i masovnije, što znači da smo na dobrom putu'', dodao je Zorić.

Vozilo se u kategorijama Juniori Hobby, Seniori Hobby, Veterani Hobby, Žene, Sport, te najmlađi uzrast kategorije Početnici i Početnice.

Rezultati 1. Kola SPARK MTB lige, Mostar

Posted by MTB Liga Hercegovine on Saturday, August 29, 2015

Organizatori napominju da se utrka 1.kolo 'SPARK Herzegovina' MTB lige održavalo u sklopu Goranačkog kulturnog ljeta, te su posjetitelji utrke i prijatelji biciklizma bili ugodno iznenađeni predstavom 'Rođaci', koju su igrali glumci iz Hrvatskog Narodnog Kazališta. Nakon predstave druženje je nastavljno uz živu glazbu, roštilj i piće.

''Sve u svemu jedan odlično proveden dan na Gorancima koji je utrkom „SPARK Herzegovina“ MTB lige okupio tisuće ljudi iz cijele Hercegovine i jednog dijela Hrvatske', ističu organizatori lige.će se održati 13.09.2015 u Drinovcima, gdje je ujedno i planirana rekreativna biciklijada u dužini 18km iz Gruda do Drinovaca.

Po dolasku u Drinovce, točnije lokalitet Krenica startati će drugo kolo gdje će vozači ponovo okušati svoje snage. Poslije utrke domaćini najavljuju druženje uz jelo i piće, te ovim putem pozivaju sve da se priključe na druženju, te svojim dolaskom podrže organizaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close