Nagrada za trud

Odbojkašice Širokog od ove sezone domaće utakmice igraju na Pecari

Sport / Flash | 18. 09. 2014. u 07:10 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

H.Ž.O.K. Široki Brijeg koji se natječe u Superligi FBiH od sljedeće sezone će svoje domaće utakmice igrati na Pecari.

Bit će to prava prilika da veći broj gledatelja i ljubitelja odbojke vidi trud i rad mladih širokobrijeških odbojkaških talenata koje već četiri godine uspješno vodi Karla Barać, bivša igračica ovog kluba.

Mlade odbojkašice su inače svoje domaće utakmice do sada igrale u dvorani Osnovne škole u Klancu i u dvorani ŠRC Tucak na Zaobilaznici, piše ABCportal.info.

''Moramo priznati kako nas je iznenadila i obradovala vijest da ćemo od sljedeće sezone igrati u Gradskoj športskoj dvorani na Pecari. To je uistinu nagrada za naš trud, ali i uvjet da nastavimo još više napredovati i ostvarivati bolje rezultate'', rekla je u Glorija Šudić, kapetanica momčadi.

Klub je osnovan 2008. godine, a do osnutka kluba postojala je školska odbojkaška sekcija pod vodstvom Tadije Lasića, nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture i sadašnjeg predsjednika kluba.

Od svog osnutka klub se natjecao u 1. ŽFL (grupa Jug) koju su osvojili u dva navrata, a ovogodišnja sezona će im biti druga uzastopna u Superligi, piše ABCportal.info.

Momčad H.Ž.O.K. Široki Brijeg je najmlađa momčad u ligi koju redom čine Glorija Šudić (c), Anđela Marušić, Ivana Skoko, Maja Grbešić, Božena Galić, Iva Soko, Iris Crnjac, Lucija Ljubić, Kristina Vukoja, Klara Grbešić, Ana Grbesić, Lucija Jelić, Lucija Mandić i Iva Karačić.

Pored seniorske momčadi, postoje i mlađe sekcije koje vode Tadija Lasić i Ivana Skoko.

U svojoj debitantskoj sezoni, H.Ž.O.K. Široki Brijeg je zauzeo 10. mjesto Superligi FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close