Ozlijeda

Novi problemi za Mourinha: Bez Pogbe u manchesterskom derbiju

Sport / Flash | 26. 04. 2017. u 14:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paul Pogba propustiće manchesterski derbi u četvrtak zbog ozlijede, potvrdio je danas Jose Mourinho, menadžer Manchester Uniteda.

Francuski reprezentativac zamijenjen je u posljednjim minutama nedjeljne utakmice kada je United slavio na gostovanju kod Burnleyja rezultatom 2:0. Iako nije naveo prirodu ozlijede, Mourinho je kazao da Pogba neće biti na raspolaganju za ogled sa Manchester Cityjem na stadionu Etihad.

Portugalski trener je kazao da će Andre Herrera biti spreman, te da se u tim nakon što je pauzirao protiv Bunleyja vraća Antonio Valencia, javlja Anadolija.

“Idemo u utakmicu sa onim što imamo i borit ćemo se sa onim što imamo. Vjerujem momcima. Borci smo i idemo da odigramo dobru utakmicu“, rekao je Mourinho za britanske medije.

Osim Pogbe “crveni đavoli“ će u gradskom derbiju biti bez Zlatana Ibrahimovića, Marcosa Roja, Chrisa Smallinga, Juana Mate i Phila Jonesa, koji su, također, ozlijeđeni.

Utakmica Manchester City – Manchester United igrat će se u četvrtak uvečer na stadionu Etihad sa početkom u 21 sat. U prvenstvu manchesterski rivali do sada su odigrali 155 derbija, United je slavio u 61, a City u 44, dok ih je neriješeno završeno 44.

Gledajući sva natjecanja odigrana su 173 derbija Manchestera, a “crveni đavoli“ su bolji sa 71 pobjedom, 21 više od gradskog rivala, a 51 ogled je završen bez pobjednika.

Uoči 156. prvenstvenom derbija United zauzima peto mjesto sa bodom manje od četvrtoplasiranog Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close