Gabela

Nogometašice Čapljine i Metkovića odigrale zanimljiv susret

Sport / Flash | 29. 07. 2014. u 08:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druge večeri manifestacije "Jel gabela gdje je prije bila " u organizaciji MZ Gabela i HKUD-a "Drijeva"Gabela odigrana je utakmica između ženskih ekipa Čapljine i Metkovića.

U veoma uzbudljivoj utakmici gošće iz Metkovića bile su bolje te pobijedile rezultatom 2:1. Pogotke za gošće postigle su Ivana Kolovrat i Matea Kaleb, dok je pogodak za Čapljinu postigla Katarina Buntić.

Sudac ovog susreta bio je Dragan Limov – Ekra.

Ekipa Čapljine nastupila je u sljedećem sastavu Magdalena Kraljić, Gabrijela Dugandžić, Mihaela Klepo, Rahela Vego, Ana Previšić, Frančeska Šimić, Katarina Buntić, Nikolina Sivrić, Karmen Kordić, Veronika Terzić i Laura Sušak, a treneri ekipe su Ante Markota i Jozo Benić

Za gošće iz Metkovića nastupile su Josipa Jurković, Jelena Kešina, Manuela Bezer, Ivana Kolovrat, Iva Krtalić, Vesna Batinović, Matea Kaleb, Anita Vekić ,Anita Jelinić, Ivana Karačić, Petra Repeša, Ana Mandić i Glorija Šimunović. Treneri ekipe su Neven Majić i Duško Mioč, a predsjednik kluba je Maksim Tolić.

Manifestacija "Jel' Gabela gdje je prije bila " nastavlja se 30. srpnja u Starom gradu kada će s početkom u 21:00 sat predstavu izvesti amatersko kazalište Opuzen.

Kopirati
Drag cursor here to close