... a Robijaši se sunčali

Nogometaš Čelika tijekom zagrijavanja onesvijestio suca

Sport / Nogomet | 19. 10. 2014. u 15:59 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je u 11. kolu Premijer lige BiH u golijadi na Pecari slavio protiv Čelika iz Zenica s visokih 7:2, a nesvakidašnja situacija dogodila se dvadeset minuta prije početka susreta.

Naime, za vrijeme zagrijavanja, nogometaš Čelika slučajno je loptom u glavu snažno pogodio pomoćnog suca, koji se također zagrijavao na središtu terena sa svojim kolegama.

Linijski sudac je pao ''kao pokošen'' i ostao nepomično ležati na terenu nekoliko minuta. 

U pomoć su mu priskočili kolege suci te liječnička ekipa Nogometnog kluba Široki Brijeg, a nakon ukazane pomoći sudac se pridigao te je nastavio sa zagrijavanjem, a do kraja susreta nije imao nikakvih problema. 

Utakmicu 11. kola bh Premijer lige obilježila je još jedna nesvakidašnja situacija. Navijači Čelika, popularni ''Robijaši'', na Pecaru su stigli tek na poluvremenu, a nakon što je njihov klub primio sedmi pogodak, skinuli su majice i iskoristili priliku da se malo sunčaju pa čak i uslikaju selfie.

Hercegovačko sunce očito im je dobro došlo, ne samo zbog rezultatskog hladnog tuša, nego i zbog činjenice da zbog zeničkog smoga teško dolaze do ovakvih zraka sunca.

Kopirati
Drag cursor here to close