ko je ružio, ko je ružio

Nema kod Mesuta hoću-neću: Özil rasplakao djevojku

Sport / Flash | 27. 09. 2016. u 10:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djevojka njemačkog reprezentativca Mesuta Özila, pjevačica Mandy Capristo, snimljena je u automobilu uplašenog izraza lica i uplakanih očiju, u nedjelju nakon jedne zabavne večeri u Londonu.

Proteklog vikenda Özil je rasplakao dosta ljudi, piše The Sun, a ponajviše navijače FC Chelsea, kojeg je Arsenal pobijedio rezultatom 3:0, a upravo je Nijemac turskoga podrijetla bio strijelac trećega gola. Prethodno su pogodili Sanchez i Walcott.

Međutim, suze njegove cure teško da imaju veze s porazom Chelsea, vjerojatnija je neka čarka među njima.

Najskuplji Arsenalov igrač očito pokušava utješiti Mandy i sakriti je unutar vlastitog 'peterca', ali kamere su bile neumoljive.

Trebala je biti odlična zabava, ali se, izgleda, sve završilo kroz plač izgovorenom rečenicom - 'molim te, vozi me kući'.

Trener Arsenala Arsene Wenger može se pak nadati kako će njegova klupska zvijezda svoje privatne probleme ostaviti izvan nogometnog travnjaka.

U trenutku kada je došlo vrijeme za pregovore o produženju ugovora s Özilom, a Wenger ga želi zadržati kao važnog igrača u budućnosti, nije nimalo svejedno kako nogometašu ide u privatnom životu.

Privatni problemi mogu utjecati i na odluku da ne ostane, a na formu i igru nogometaša u svakom slučaju. Nimalo dobra pozicija za klub koji je uvijek u igri za nekoliko važnih titula.

Kopirati
Drag cursor here to close