europsko iskustvo

Musemić: Ne bi bilo nezasluženo da smo prošli

Sport / Nogomet | 07. 07. 2016. u 19:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši tuzlanske Slobode nesretno su eliminirani iz Europske lige, nakon sumnjivo dosuđenog jedanaesterca za izraelski Beitar u 66. minuti.

Trener Tuzlaka Husref Musemić kaže da je iznenađen kako je njegova ekipa kontrolirala utakmicu i taktički i tehnički dobro odigrala skoro cijeli susret.

- Presudio je penal za koji mislim da je prestrogo dosuđen. Lopta je njihovom igraču već pobjegla, ali šta je - tu je, od kuknjave nema koristi – izjavio je za Fenu trener Musemić.

Sloboda je u prvom poluvremenu imala dvije dobre prilike da postigne gol, a u finišu utakmice mogla je izjednačiti da udarac Mahira Karića pod prečku nije maestralno obranio domaći golman.

- Kad sve sagledam, moram reći da nismo imali sreće i da ne bi bilo nezasluženo da smo prošli u naredni krug natjecanja. S druge strane, ponosan sam kako smo u dvije utakmice djelovali. Kontrolirali smo igru u dvije utakmice protiv jakog protivnika, nismo se obrukali, a primili smo gol sa 11 metara. Ovo je veliko iskustvo za nas – zaključio je Musemić.

Kopirati
Drag cursor here to close