Bez golova

Musa i Karačić: Remi je najrealniji ishod

Sport / Nogomet | 22. 11. 2014. u 15:25 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski i Široki Brijeg odigrali su bez pogodaka u hercegovačkom derbiju. Nakon remija 0:0 gosti mogu biti zadovoljniji, jer su osigurali jesenski naslov, ali ni u domaćem taboru nisu nezadovoljni, budući da je Zakarić imao stopostotnu priliku u sudačkoj nadoknadi.

“Pitanje je kako bi se utakmica razvijala da je Nikolić realizirao jedanaesterac, vjerojatno bi bilo više prilika, golova. Ovako se Širokom mogla dogoditi ista situacija kao nama prošle sezone kada smo iz izgubljene pozicije došli do pobjede, da je Zakarić na kraju zabio. Zato ne mogu biti nezadovoljan bodom, jer još smo tu. Još smo pri vrhu”, kazao je Karačić, a s njim se složio i kolega iz Širokog Brijega, Slaven Musa.

“Kada sve sabere remi je najrealniji. Zrinjski je bio bolji u prvih 20 minuta, imao jedanaesterac, a mi smo svoj period imali na kraju i tu šansu Zakarića. Ulog je bio veliki pa i utakmica nije bila kvalitetna koliko se očekivalo. Bod u gostima kod aktualnog prvaka i direktnog protivnika nije loš rezultat”, poručio je Musa.

Za oba kluba natjecateljska godina je završena. Karačić će svojim igračima slobodno dati od ponedjeljka, a Musa je oproštajnu večeru zakazao u srijedu.

Kopirati
Drag cursor here to close