Malo nedostajalo

Musa: Finale smo prokockali u Zenici

Sport / Nogomet | 17. 04. 2014. u 11:43 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči uzvratne polufinalne utakmice Kupa protiv Čelika u Širokom Brijegu su priznali kako su vježbali jedanaesterce.

Malo je nedostajalo da se upravo taj scenarij dogodi, jer Široki Brijeg je dobio utakmicu 1:0 i jedan pogodak mu je nedostajao do raspucavanja.

'U samoj pripremi utakmice znali smo da imamo dosta težak zadatak da stignemo dva gola zaostatka', rekao je trener Širokog Slaven Musa poslije utakmice, prenosi Dnevni list, te dodao:

'Ne mogu reći da nismo na vrijeme zabili. Objektivno, imali smo dvadesetak minuta, dosta vremena da postignemo drugi pogodak, momci su sve napravili da stignemo rezultat, ali nismo uspjeli. Naše finale prokockali smo u Zenici. Čelik se došao braniti čvrstom i organiziranom igrom, mi smo to neutralizirali, nismo primili pogodak, ali nismo zabili dovoljno pogodak za prolaz dalje'.

I trener Čelika Nizah Hukić očekivao je težak posao u uzvratu:

'Cilj nam je bio što duži period ne primiti gol, a kako se utakmica bližila kraju, znali smo da će Široki morati krenuti po drugi gol i da će se tu nama otvoriti prilika za kontre. Jednu smo takvu imali pred sami kraj, ali ju nismo iskoristili. Ali mi smo došli plasirati se u finale, u čemu smo i uspjeli', istaknuo je Hukić.

Kopirati
Drag cursor here to close