pripreme za bruxelles

Multietnički Zmajevi u multietničkoj Belgiji

Sport / Nogomet | 01. 09. 2015. u 10:12 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine u kasnim poslijepodnevnim satima u ponedjeljak su obavili još jedan trening u mjestu Overijse, nadomak glavnog belgijskog grada Bruxelessa, javlja Anadolija.

Izbornik Mehmed Baždarević treninga je poštedio Edina Džeku, Miralema Pjanića, Edina Višću, Senada Lulića i Tina Svena Sušića. Radili su po posebnom režimu u teretani, a Sušić ima problema i s ozljedom, ali se u stručnom stožeru nadaju da će biti spreman do četvrtka i utakmice kvalifikacija za EURO 2016 protiv Belgije.

Zanimljivo, popularno zvani „zmajevi“ u Belgiji borave u hotelu „Dolce La Hulpe“ u mjestu La Huple, koje pripada francuskom, točnije valonskom dijelu, dok treniraju u deset kilometara udaljenom Overijseu, gradiću u nizozemskom, odnosno flamanskom području podijeljene države. Multietnički tim BiH u Belgiji se opredijelio na multietničku dobitnu kombinaciju, našalili su se u bh. delegaciji.

I danas će bh. reprezentativci boraviti na relaciji La Hulpe – Overijse, dok će u srijedu preseliti u hotel u Bruxellesu, inače, distriktu ove zemlje i administrativnom sjedištu Europske unije (EU), gdje će se igrači uz velike mjere osiguranja u izolaciji spremati za susret u kojem u četvrtak navečer nemaju što izgubiti, piše Anadolija.

Kopirati
Drag cursor here to close