Kvalifikacije za Top 8

Mladi stolnotenisači Mostara osvojili tri medalje

Sport / Flash | 02. 10. 2014. u 09:36 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda u Vitezu su odigrane kvalifikacije za Top 8 najboljih juniora i juniorki Bosne i Hercegovine, kao i prvi otvoreni turnir za mlađe kadete.

Mladi stolnotenisači STK Mostar u svoj klub donijeli su 3 medalje. U konkurenciji juniora Sandro Soldo osvojio je 2. mjesto izgubivši u finalu od Dine Čizmića rezultatom 3:1. Soldo koji je kadetski reprezentativac BiH je ovim sjajnim rezultatom stekao pravo nastupa na Top 8 najboljih juniora.

Sjajan rezultat polučila je i Iva Knezović koja je na kraju zauzela 3. mjesto i izravni plasman na Top 8 juniorki BiH. Iva je također potencijalna kadetska reprezentativka BiH i članica ženske seniorske ekipe STK Mostar koja se natječe u Premijer ligi.

Za odličan rezultat se pobrinuo i mlađi kadet Marko Šimunović koji je u Bugojnu pokleknuo u finalu izgubivši rezultatom 3:1 od Adina Šećibovića. Stolnotenisači se užurbano pripremaju za predstojeće nastupe u svim ligama BiH. Muška ekipa brani duplu krunu dok će cure pokušati izboriti što bolji rezultat u Premijer ligi za žene, priopćeno je iz STK Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close