Finale dječački san

Memišević: Kakvi milijuni, ne znamo ni hoćemo li išta dobiti

Sport / Rukomet | 31. 01. 2015. u 13:13 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je sa 16 godina stigao u "pustinju", Eldaru Memiševiću ni na kraju pameti nije bilo da će jednog dana u dresu katarske reprezentacije ući u finale rukometnog SP-a.

"Ne znam što bih vam rekao... presretan sam! To mi je bio dječački san. Ne vjerujem da sam u finalu SP-a. Za mene je to velika stvar", rekao je za Index.hr Memišević, koji je 1992. godine rođen u Maglaju.

"Nitko nije očekivao da ćemo biti u finalu. Ja prvi! Međutim, pokazali smo svojim zalaganjem i borbom na terenu da možemo i uspjeli smo", nastavio je.

Reprezentacija Katara u prilici je da postane prvak svijeta.

"Ja se nadam da možemo. I ovo je već velika senzacija za nas i Katar", rekao je Memišević koji igra na desnom krilu.

Da Golužina Hrvatska nije kiksala u četvrtfinalu, Katar je u polufinalu mogao igrati protiv Hrvatske.

"Možda bi čak i izgubili da smo igrali protiv Hrvatske. Hrvatska je Hrvatska! Naravno, na velikom natjecanju sve je moguće. Možete pobijediti, a možete izgubiti od ekipe od koje nitko to ne očekuje".

Kruži informacija kako će šeici bogato nagraditi svoje igrače. Automobili, milijuni dolara, stanovi...

"Da, čitao sam po novinama da se spominju milijuni, ali to nije istina. Mi igrači ne znamo ni koliko ćemo dobiti, a pitanje je hoćemo li išta dobiti. Mislim, sigurno je da ćemo dobiti neki bonus za ovo", objasnio je Memišević.

Ako Katar osvoji naslov prvaka, pitanje je kako će igrači koji su s veselog Balkana proslaviti taj veliki uspjeh s obzirom na to kako emir Katara šeik Tamim bin Hamad Al Thani gleda na konzumaciju alkohola.

"Ma emir će progledati u tom slučaju", nasmijao se Memišević za kraj.

Kopirati
Drag cursor here to close