U-17 reprezentacija BiH

Marušić: Na EURO ne idemo na izlet, već predstaviti BiH na najbolji način

Sport / Nogomet | 28. 04. 2017. u 15:17 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici održana press konferencija povodom nastupa U-17 reprezentacije na Europskom prvenstvu koje se održava u svibnju u Hrvatskoj.

Predstavnicima medija su se obratili izbornik Sakib Malkočević i reprezentativci Rijad Sadiku, Stefan Santrač i Domagoj Marušić.

''Ne idemo tamo na izlet već predstaviti Bosnu i Hercegovinu na najbolji način. Svi smo imali isti san koji smo ostvarili, a to je plasman na veliko natjecanje. Njemačka je favorit u skupini, Srbija i Irska su također jake reprezentacije, ali smatram da možemo najmanje do drugog mjesta i plasmana u četvrtfinale. Dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo'', izjavio je Širokobriježanin Domagoj Bošnjak koji je prije ovih kvalifikacija dres Hrvatske zamijenio onim bosanskohercegovačkim.

Izbornik Malkočević zahvalio se novinarima na podršci i istaknuo da pripreme idu po planu te da u Trening kampu imaju odlične uvjete.

''Spremat ćemo se ovdje do prvog svibnja kada idemo u Opatiju, gdje ćemo do prve utakmice odraditi još dva treninga. Prošli smo težak put do Europskog prvenstva. Zahtjevne kvalifikacije u Moldaviji i Bijeljini su iza nas. Momci su se izborili za nastup na velikom natjecanju i moramo im čestitati na tome. Sada idu u Hrvatsku uživati u uspjehu, ali isto tako imaju obavezu prema državi da se predstave na najbolji način'', kazao je izbornik Malkočević.

Kopirati
Drag cursor here to close