prvi poraz

Marinović: Odigrali smo ispod svakog nivoa

Sport / Nogomet | 19. 09. 2015. u 21:12 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dati dva gola ekipi koja na osam susreta nije kapitulirala, moram biti zadovoljan – kazao je trener Borca Petar Kurčubić nakon što je njegova momčad postigla prve pogotke Zrinjskom u Premijer ligi ove sezone, usput nanijela Mostarcima prvi poraz.

"Utakmica se odvijala kako smo željeli, dali smo gol iz prekida, Zrinjski je imao veći posjed lopte, u nastavku je njihova inicijativa bila još više izražena. Nismo mogli u fizičkom i tehničkom smislu da im pariramo, ali oni nisu to uspjeli da iskoriste. Na našu sreću, iz kontranapada smo postigli drugi pogodak, koji je Toni vrhunski završio. Plašio sam se da će se gosti uspjeti vratiti, što su oni i učinili golom u 80. minutu, pa je do kraja bila borba za život. Borac je izdržao do kraja više srcem nego kvalitetom, ali smo uspjeli", rekao je Kurčubić, prenosi Mondo.ba.

S druge strane, strateg Mostaraca Vinko Marinović razumljivo bio je drugačijeg raspoloženja nakon prvog neuspjeha "plemića" u novoj sezoni.

"Čestitam Borcu na zasluženoj pobjedi, mislim da su Banjalučani više željeli pobjedu od nas. Mi smo večeras bili jako slabi, odigrali smo ispod svakog nivoa", kratko je istaknuo šef struke Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close