zrinjski i dalje lider

Marinović o zvižducima: "Navijači imaju pravo na svaku reakciju"

Sport / Nogomet | 28. 08. 2015. u 21:41 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je prvenstvo otvorio s četiri uzastopne pobjede, a onda je dojam malo pokvario odigravši 0:0 protiv Širokog Brijega te protiv Čelika u petak navečer.

“Osvojili smo dva boda u posljednje dvije utakmice, mogli smo mnogo više. Danas smo imali neku inicijativu, ali jednostavno nismo neke povoljnije šanse. Ne možete očekivati nešto više ako ne stvarate šanse", kazao je trener Vinko Marinović poslije utakmice dodavši:

“Pokušali smo stisnuti u prvih 20 minuta i kada ne zabiješ u tom naletu, kasnije ide teže. Nikomu nije lako igrati kada se protivnik brani sa svim igračima. Pokušavali smo, igrači su davali sve od sebe, ali nam je nedostajao taj zadnji potez kada je trebalo šansu realizirati”, dodao je Marinović.

Plemići su nakon Čelika izviždani od dijela publike, što igrači definitivno nisu zaslužili, jer na pauzi odlaze s prvog mjesta i bez primljenog pogotka.

“Reakciju publike ne mogu komentirati, jer navijači na nju imaju pravo. Znam da navijači žele vidjeti pobjede i puno golova, imaju se pravo ljutiti kada nije tako. Ne znam, možda smo ih naviknuli na pobjede”, zaključio je Marinović.

Kopirati
Drag cursor here to close