novi zmaj

Marin Aničić: Imam tremu, ali odlično se osjećam

Sport / Nogomet | 01. 09. 2015. u 12:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Aničić, nogometaš kazahstanske Astane, ovosezonskog sudionika Lige prvaka u Belgiji je na debitantskim pripremama sa „A“ reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

„Odlično se osjećam. Sve je super, odnos među igračima, ekipa... Tu sam prvi put i priznajem postoji mala trema, ali prolazi kako koji trening odradim“, rekao je Aničić za Anadolu Agency (AA), te naglasio:

„Nadam se da ćemo ovdje opravdati očekivanja, odigrati dobru utakmicu i postići dobar rezultat u četvrtak u susretu sa Belgijom. Dobrim rezultatom napravili bi ogroman korak ka plasmanu na Europsko prvenstvo“.

Aničić je jedan od najboljih igrača Astane koja je prvi tim iz Kazahstana koji je ikada izborio plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

„Iskreno, nismo očekivali da ćemo se plasirati u Ligu prvaka, naš cilj bilo je sudjelovanje u Europa ligi. Igrali smo odlično i uspjeli smo na opće oduševljenje i veliku euforiju u cijelom Kazahstanu“, kaže Aničić.

Astana će igrati u grupi „C“ Lige prvaka protiv Atletico Madrida, Galatasaraya i Benfice.

„Bit će veliko zadovoljstvo igrati protiv tako renomiranih klubova. Bit će spektakularna njihova gostovanja u Kazahstanu“, govorio je Aničić.

Kopirati
Drag cursor here to close