MNL MZ Široki Brijeg

Lijeva Obala i Knešpolje igrat će u velikom finalu na Pecari

Sport / Nogomet | 04. 08. 2015. u 22:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak su odigrani posljednji susreti Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega na igralištu Prve osnovne škole Široki Brijeg u ovoj godini. Naime, odigrane su dvije polufinalne utakmice, a za trojef pobjednika borit će se prošlogodišnji finalist Lijeva Obala i Knešpolje.

Prvi susret večeri donio je veoma čvrstu i agresivnu utakmicu s dramatičnom završnicom. Favorizirana Lijeva Obala nakon prvog dijela susreta vodila je 1:0. Sredinom drugog dijela udvostručili su prednost. No, posljednjih deset minuta gledatelji u Klancu gledali su dramatičnu završnicu. Jare su smanjile rezultat te ubrzo i izjednačile. Kada je sve izgledalo da će se finalist odlučiti putem šesteraca, Lijeva Obala je brzom akcijom svega četiri sekunde prije kraja pogodila za 3:2 te je slavlje igrača i navijača moglo početi.

U drugom polufinalnom susretu Knešpolje je slavilo protiv Dobrkovića 3:1 te se plasiralo u veliko finale na Pecari. Točan datum odigravanja finala nije poznat, no sigurno je da će se odigrati nakon 15. kolovoza.

Ni Lijeva Obala ni Knešpolje nisu nikada osvojili MNL MZ Grada Širokog Brijega. Lijeva Obala je lani izgubila u finalu na jedanaesterce od Turčinovića, a u ovogodišnjem finalu slovi kao favorit.

Polufinale:

Lijeva Obala – Jare 3:2
Dobrkovići – Knešpolje 1:3

Kopirati
Drag cursor here to close