Komisija za žalbe 'pomilovala' Soudanija, može igrati protiv Hajduka
Mr.Derby
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 16:07
IZVOR: Bljesak.info/HRT
AUTOR: Z.S.
Komisija za žalbe pomilovala Soudanija, može igrati protiv Hajduka
0

Komisija za žalbe HNS-a sastala se jutro po hitnom postupku i poništila odluku disciplinskog suca Saše Pavličića Bekića

Kontroverzni slučaj Dinamovog nogometaša Hilala Soudanija, kojeg je prvo sudac utakmice propustio isključiti, a potom ga je na prijavu nogometaša Plomina Gorana Kvalića utakmicom suspenzije kaznio disciplinski sudac, dobio je novi preokret!

Naime, Komisija za žalbe HNS-a sastala se jutro po hitnom postupku i poništila odluku disciplinskog suca Saše Pavličića Bekića, zbog koje bi Alžirac propustio subotnji derbi s Hajdukom, u kojemu sada može nesmetano zaigrati.

Propust suca Pejina je u emisiji Stadion komentirao i Mateo Beusan: Činjenica je da je pogriješio i da se trebao pridržavati pravila nogometne igre i pokazati Alžircu crveni karton zbog udaranja protivnika bez lopte.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.