plemići po titulu

Karačić: Idemo ispisati povijest!

Sport / Nogomet | 06. 05. 2016. u 11:13 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako se od sezone 2002./2003. igra zajednička Premijer liga Bosne i Hercegovine samo su Željezničar i Zrinjski osvojili tri naslova.

Zrinjski je sada u prilici postati prva momčad s četiri titule, a to mogu napraviti već u subotu. Plemići mogu osigurati naslov pobjedom nad Mladosti, a mogu i ako Sloboda ne pobijedi Sarajevo. Goran Karačić i njegovi suigrači koncentrirani su samo na prvu opciju.

''Želimo prvi u ligi imati četiri titule i želimo to napraviti u subotu. Mladost zaslužuje respekt, ali ne bojimo se nikoga. Imamo najbolju momčad u državi i to ćemo pokazati. Nećemo ovisiti ni o kakvom rezultatu iz Tuzle, bolji smo i želimo tri boda'', kazao je samouvjereno vratar Zrinjskog te dodao:

''Idemo ispisati povijest i proslaviti novi naslov. Dužni smo to navijačima, ali dužni smo i sami sebi. Ginuli smo, izgarali cijele sezone i želimo to okruniti''.

Mladi vratar Zrinjskog dobio je ljetos priliku iznenada kada je Ratko Dujković otišao u Iran. Karačić priliku ne samo da je iskoristio nego je na čelu najbolje obrane u ligi, a u svojoj prvoj seniorskoj sezoni može osvojiti i naslov.

''Puno bi mi značilo da se dogodi tako nešto. Sezona mi se jako brzo odvija tako da nemam kada ni razmišljati o nekim stvarima. Ali bit će vremena za to, prvo treba 'izginuti' u Kaknju'.

U Kaknju, točnije Doboju pored Kaknja, bit će veliki broj Ultrasa. Klub navijača Zrinjskog organizira prijevoz i očekuje se da će Zrinjski imati ogromnu podršku navijača.

''Provodio sam puno vremena s navijačima i stalno dobivam njihovu podršku. Podržavaju nas, ali i kritiziraju. Zato se nadam da ćemo zajedno slaviti u subotu'', poručio je Goran Karačić.

Zrinjski će kod Mladosti nastupiti bez suspendiranog Zakarića te ozlijeđenih Graovca i Stojkića. Prijenos utakmice iz Kaknja je na BHT.

Parovi 29. kola (subota, 17 sati)
Radnik – Borac
Mladost – Zrinjski
Drina – Široki Brijeg
Željezničar – Rudar
Velež – Čelik
Olimpic – Travnik
Vitez – Slavija
Sloboda - Sarajevo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close