finale

Kakanj traži "vrhunsku senzaciju" protiv Igokee

Sport / Košarka | 04. 05. 2016. u 09:32 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras će se u Kaknju odigrati druga finalna utakmica za prvaka Bosne i Hercegovine. U prvoj je Igokea uvjerljivo svladala Kakanj (84:60) i ako bi slavila večeras (20.15) u Kaknju, imala bi treću utakmicu u subotu u Laktašima za osvajanje četvrtog uzastopnog naslova prvaka BiH.

Trener Kaknja Josip Pandža smatra da bi samo jedna pobjeda nad Igokeeom predstavljala vrhunsku senzaciju, jer u tri utakmice dosad koliko su odigrali, dvije u Ligi 6 i jednu u finalu, aktualni prvak slavio je sva tri puta, s prosječnom razlikom od 25 koševa po utakmici.

'Nadam se da ćemo u srijedu biti bolji u odnosu na odigrano u prvoj utakmici. Tražit ćemo iznenađenje. Ako iznenađenja i ne bude nadam se da ćemo razlikom biti puno bliže u odnosu na sve utakmice koje smo igrali sa Igokeom. Za naše ekipe ekstremno su kvalitetni i samo se nadam da ćemo uz podršku publike dobiti novu energiju da budemo blizu, a zajedno i ja i igrači sanjamo veliko iznenađenje. Definitivno samo jedna pobjeda protiv Igokee bila bi vrhunska senzacija', kazao je Pandža pred ovu utakmicu.

Druga utakmica igra se večeras u 20 i 15 u Kaknju, a izravan prijenos je na BHT.

Kopirati
Drag cursor here to close