Bod s Koševa

Jusufbegović: U Savezu ima tko procijeniti kako je sudio Valjić

Sport / Nogomet | 19. 08. 2014. u 11:07 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Velež prva je momčad koja je lideru Premier lige, Sarajevu, otkinula barem bod. Rođeni su odigrali 1:1 sa Sarajevom na Koševu, iako su čitavo drugo poluvrijeme igrali s igračem manje, jer je dva žuta kartona, u istoj minuti, dobio Darko Maletić.

Sarajevo je u toj stvorilo bezbroj šansi i cijelo drugo poluvrijeme Velež se branio i uspio obraniti. No, Veležov trener Nedim Jusufbegović kaže da su njegovi igrači bili prisiljeni braniti se.

'Rekao sam poslije utakmice da to nije bila igra kakvu smo željeli igrati. Nije jer smo bili primorani tako igrati. Ne možeš na Koševu drugačije igrati kada imaš igrača manje skoro 50 minuta nego braniti se', kaže trener Jusufbegović.

U Veležu su bili nezadovoljnim suđenjem Ognjena Valjića na derbiju 3. kola, premda to neće javno priznati. U prethodnom kolu na Valjićevo suđenje zamjerke su imali u Širokom Brijegu, koji je u javnost izašao s priopćenjem. U Veležu neće izlaziti s priopćenjem.

'Neću komentirati suđenje jer ne želim da me Savez kazni. Utakmica je bila na TV, postoji snimka i postoje pametni ljudi u Savezu koju mogu ocijeniti je li on sudio dobro ili ne. Ne znam što je Maletić rekao sucu pa dobio crveni karton, ali znam da je taj crveni karton usmjerio utakmicu u drugom smjeru', dodaje Jusufbegovič.

Maletić će tako propustiti utakmicu s Travnikom u subotu, a još je neizvjesno hoće li moći nastupiti Vladavić i Merzić koji nisu igrali na Koševu.

Kopirati
Drag cursor here to close