Zabio bivšem klubu

Jakovljević: Imao sam pomiješane osjećaje

Sport / Nogomet | 26. 07. 2016. u 07:39 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je pobjednički otvorio kampanju obrane naslova, a u toj pobjedi nad Radnikom (2:1) posebno se istaknulo jedno ime.

Slobodan Jakovljević prošle je sezone nosio dres upravo tima iz Bijeljine, a u nedjelju je Pod Bijelim brijegom zabio prvi gol u dresu s lentom.

“Da, imao sam pomiješane osjećaje, ipak sam igrao protiv bivšeg kluba. Ali u nogometu gledaš samo sebe. Bilo je jako dobro otvoriti prvenstvo pobjedom”, rekao je stoper Plemić u izjavi za Dnevni list. 


Radnik možda nije oduševio, ali Slobodan ih dobro poznaje i upozorava...

“Po imenima, Radnik bi mogao biti i jači nego prošle sezone. Ali problem je u kratkom roku uigrati šest-sedam novih igrača u početnoj postavi. Vjerujem da će se s vremenom posložiti i ponovno igrati važnu ulogu”.

Ono što slijedi, gostovanje je na Koševu. Sarajevo je u 1. kolu remiziralo sa Željezničarom na Grbavici, ali Jakovljević iz derbija ne izvlačio referencu.

“Iskren da budem, derbi na Grbavici nisam gledao. Vidio sam tek isječke. Ali znamo svi da su ti derbiji uvijek pomalo nervozni, da su jedni i drugi pomalo rezervirani, da zapravo idu na bod”, rekao je pa se dao u prognozu.

“Za očekivati je da će Sarajevo protiv nas pokušati  sve ne bi li nas pobijedilo, zaigrat će otvorenije.Sarajevo je za razliku od nas puno mijenjalo…, baš puno. Možda tu bude neka naša šansa.”

Kopirati
Drag cursor here to close