Zrinjski

Ivanković uoči Vrapčića: Nova prilika za momke s manjom minutažom

Sport / Nogomet | 25. 10. 2016. u 10:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je već odradio posao u Kupu protiv Veleža. U prvoj utakmici osmine finala slavio je 3:0, tako da će sutrašnji uzvrat u Vrapčićima biti samo odrađivanje posla do kraja. 

“Prije tjedan dana smo zabilježili pobjedu 3:0, koja nam daje sigurnost, ali isto tako, ali svjesni smo da ništa ne može doći samo od sebe. Nadam se da će momci koji dobiju priliku pokazati se u najboljem svjetlu”, poručio je pomoćni trener Mario Ivanković, dodajući kako se struka još nije odlučila za startnu postavu. 

“Nismo još definitivno došli do prvih jedanaest, ali sigurno je da će opet priliku dobiti igrači s manjom minutažom. Želimo još jednom vidjeti zadovoljavaju li razinu koja se traži u Zrinjskom, a da istovremeno odmorimo udarnu postavu za subotnju, vrlo važnu utakmicu kod Olimpica”, poručio je. 

Prošle sezone Zrinjski je u Kupu stao na prvom koraku, izbacilo ga je Sarajevo. To je po mnogima bila i olakonta okolnost po pitanju šampionske kampanje, no Ivanković ne smatra da će Kup na proljeće biti dodatni uteg Plemićima. 

“Ne vjerujem. Imamo veliki fond igrača. Momci s manjom minutažom koji su igrali protiv Borca i Veleža u prvoj utakmici igrat će i na proljeće i tako se boriti za veću minutažu u prvenstvu.”

Za kraj je, kao stalni član stručnog stožera iz prethodne tri sezone kada su osvojene vije titule, povukao paralelu sa današnjim Zrinjskim. 

“Kad osvojiš titulu, sve drugo pada u drugi plan. Neki govore da je Liga slabija, ali ja se ne slažem. Ključno je da nam forma ne pada što nam se prije znalo događati, nadam se da ćemo do pauze zadržati prednost i onda na proljeće još odlučnije krenuti prema petoj tituli”, zaključio je Ivanković. 

Utakmica Velež - Zrinjski igra se sutra od 13.30 na stadionu u Vrapčićima. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close