Manjak utakmica

Hart zbog Guardiole razmatra napuštanje Manchester Citya

Sport / Nogomet | 17. 08. 2016. u 12:55 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joe Hart, golman nogometne reprezentacije Engleske i Manchester Citya, prema navodima britanskih medija, ozbiljno razmatra mogućnost napuštanja kluba nakon što ga novi menadžer Josep Pep Guardiola u prve dvije ovosezonske utakmice nije stavio na gol, javlja Agencija Anadolija.

Guardiola je do sada neprikosnovenu jedinicu u timu “građana“ izostavio iz sastava za premierligašku utakmicu sa Sunderlandom, a zatim i sinoć u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Steaue u Bukureštu.

“Prilično sam siguran da Hart nije sretan što je ostao na klupi. Ima mnogo igrača koji nisu u sastavu. Svi igrači koji ne igraju su tužni, jer su odsutni sa terena. Ne bih volio da su sretni zbog toga što ne igraju. Žao mi je, ali moram odlučiti. Imamo 28 igrača i puno ozlijeđenih. Svi igrači me na terenu moraju uvjeriti da su oni ti koji trebaju igrati. Ne postoji drugi način“, kazao je Guardiola, nakon što je upitan da li misli da je Hart nezadovoljan što ne brani.

Odmah su se pojavile medijske spekulacije kako su za Harta zainteresirani Everton i španjolska Sevilla, ali i da Guardiola radi na dovođenju Raula Brava, golmana Barcelone.

Hart je u City stigao 2006. godine. Nakon što je prvu sezonu proveo na posudbi u niželigašima Tranmereu i Blackpoolu, već u sljedećoj je stao na gol “građana“. Od tada je gol Manchester Citya branio u 347 navrata u svim natjecanjima. Za reprezentaciju Engleske branio je 63 puta.

Kopirati
Drag cursor here to close