Prijateljska utakmica

Hajduk početkom listopada gostuje u Vitezu

Sport / Nogomet | 21. 09. 2017. u 12:01 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Vitez ugostit će HNK Hajduk Split početkom listopada na Gradskom stadionu Vitez. Potvrdio je ovo danas u izjavi za medije glasnogovornik NK Vitez, Ivan Sajević, koji je u ime Uprave kluba najavio nogometni spektakl koji se očekuje u prvom tjednu listopada.

''S radošću želim izvijestiti javnost kako su napori naša dva kluba za organizacijom prijateljskog susreta urodili plodom. Ovo je svojevrstan poklon brojnoj viteškoj, ali i Torcidi iz cijele BiH, kao i svim navijačima Viteza i ljubiteljima nogometa u našem okruženju. Hvala Hajduku što su učinili napore sa svoje strane kako bismo uspjeli osigurati dolazak nama dragih sportskih prijatelja u Vitez. Više informacija o samom susretu obznanit ćemo na konferenciji za tisak'', kazao je u izjavi za medije glasnogovornik Ivan Sajević.

Utakmica između Viteza i Hajduka bit će odigrana u petak, 6. listopada 2017. godine, s početkom u 15.00 sati, na Gradskom stadionu Vitez.

Ekipe Viteza i Hajduka posljednji su međusobni ogled odigrale tijekom ljeta 2013. godine, na zatvorenoj trening utakmici na Poljudu, koja je završena rezultatom 2:2.

Kopirati
Drag cursor here to close