Večeras prva utakmica

Finale futsal Kupa: Očekuju se pune tribine, dolaze i prestavnici Saveza

Sport / Flash | 07. 05. 2015. u 10:45 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras se u Mostaru igra prva utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine u malom nogometu. U Kupu BiH u futsalu nastupilo je ove sezone 16 momčadi – 12 iz Premier lige te po dvije najbolje iz Prve lige Federacije BiH i Prve lige Republike Srpske.

Do finala su došle ekipe MNK Zrinjski i MNK Seljak iz Livna koje će u Mostaru u četvrtak (18.30) prvi susret, a uzvrat je u srijedu 13. svibnja u Livnu.

“Želimo osvojiti Kup Bosne i Hercegovine i popraviti dojam iz prvenstva. Iako smo završili drugi u ligi, s bodom manje od prvaka Centra, uprava kluba to smatra neuspjehom, jer smo doveli pojačanja s ciljem da osvojimo naslov prvaka države”, kaže predsjednik MNK Zrinjski Zdravko Čagalj.

Ipak, bez obzira što je drugo mjesto ocjenjeno kao podbačaj, ako bi Zrinjski osvojio Kup bila bi to potvrda dosad najuspješnije sezone u kratkoj povijesti ovog malonogometnog kluba.

Utakmica se igra u 18 i 30 u dvorani na Bijelome brijegu, a očekuje se da bi tribine mogle biti solidno popunjene. Također, svoj dolazak su najavili najviši predstavnici Nogometnog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close