sukob u zvorniku

Ekstremni navijač Drine sukobio se s 300 navijača Sarajeva

Sport / Nogomet | 09. 04. 2015. u 15:50 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 300 navijača Sarajeva bilo je na utakmici tog kluba kod Drine u Zvorniku, a sudjelovali su u sukobu s jednim navijačem Drine.

Naime, navijač Drine Dragan Erkić, zvani Pauk, sukobio se sam sa oko 300 pripadnika Hordi zla. Incident se dogodio jučer uoči utakmice koja se igrala u Zvorniku. Prema riječima očevidaca, kojima svjedoči i zabilježeni video snimak, Pauk se došetao do tribine sa protivničkim navijačima i poslije nekoliko verbalnih prepirki pokušao je oteti zastavu sa ljiljanima, piše Dnevni avaz.

Nije je uspio skinuti, ali je pocijepao jedan dio i natjerao navijače Sarajeva da ostale zastave povuku sa tribine kako ne bi i njih dohvatio. Pokušao se i potući njima, ali osiguranje je uspjelo ga skloniti od navijača Sarajeva tek nakon što su ga oni gađali stolicom.

Prema pisanju Slobodne Bosne, Pauk je jedan od najekstremnijih Srba na području Podrinja. Kako se navodi, član je četničkog Udruženja Ravna Gora iz Zvornika, čiji je član i Jovo Jović, koji je sudjelovao u strijeljanju civila nakon pada Srebrenice.

Kopirati
Drag cursor here to close