prvenstvo bih

Domaći ragbijaši natjerali Čelik da se pomuči u Raštanima

Sport / Flash | 20. 04. 2015. u 21:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drugom kolu prvenstva BiH u ragbiju na stadionu u Raštanima (Mostar) ujedinjeni hercegovački klubovi Herceg Mostar i Tomislav - Tomislavgrad dočekali su Čelik iz Zenice koji je osvojio sva dosadašnja prvenstva BiH i bio apsolutni favorit u ovoj utakmici.

Zeničani su slavili s uvjerljivih 75:15, no domaći su pružili dobar otpor.

Domaćini su u ušli u utakmicu iznenađujuće žustro i bez kompromisa i poveli polaganjem za pet poena kojeg je postigao Rajič. Odličnu ili čak vrhunsku igri prezentirali su Hercegovci sve do kraja prvog poluvremena. No, ipak iskusni i kvalitetniji igrači Čelika su do kraja poluvremena ipak preokrenuli rezultat u svoju korist i otišli na odmor s prednosti od 15: 5.

U drugom poluvremenu su Zeničani ubacili u brzinu više i s osvježenjima s klupe podizali prednost sve do konačnih 75:15. Nakon utakmice kako to obično biva domaći ragbijaši su organizirali ugodno druženje za goste i navijače koji su bili prisutni ili kako se to u ragbiju kaže "treće poluvrijeme".

U idućem, trećem kolu prvenstva BiH ragbijaši Hercega i Tomislava gostuju u Tešnju ko TRK-a, utakmica je na rasporedu za dva tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close